بارالها ! ... قلبم را از وحشت آفریدگانِ بدت بپوشان، و انس به خود و دوستان و فرمانبرانترا به من ببخش . [امام سجّاد علیه السلام ـ در دعایش ـ]
الله اکبر، خامنه‌ای رهبر
 
 RSS |خانه |ارتباط با من| درباره من|پارسی بلاگ
»» طرح رسیدگی به دارایی مقامات در جلسه مجمع تشخیص مصلحت

طرح رسیدگی به دارایی مقامات در جلسه مجمع تشخیص مصلحت بررسی شد
مصوبه مجلس شورای اسلامی درباره طرح رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران که به دلیل ایراد شورای نگهبان، مورد اختلاف واقع شده بود، برای تصمیم‌گیری نهایی در دستور جلسه دیروز مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفت.
در ابتدای جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام، هاشمی رفسنجانی با یادآوری سالگرد شروع تجاوز رژیم بعث عراق و حامیانش به ایران و دفاع جانانه سلحشوران ارتش، سپاه و بسیج و به ویژه نیروهای مردمی از اول تا آخر دفاع مقدس و با قدردانی از جانفشانی‌‌ها و شهامت‌‌ها و نتایج درخشان آن، از شهدا و جانبازان و از سرافرازی آزادگان و جاویدالاثر‌ها و عموم ایثارگران پشت جبهه و خانواده مکرم ایثارگران گفت: امروز تحقق وعده نصر الهی را با ملاحظه سرنوشت متجاوزان و حامیانشان و رکن پنجم در خدمت دشمن را بالعیان می‌بینیم و نصر دیگر موعود الهی را در دستاوردهای سفر رئیس جمهور و همراهان به نیویورک مشاهده می‌کنیم.
وی بدون توضیحی مشخص درباره آنچه که دستاوردهای سفر به نیویورک خواند با ابراز رضایت و خرسندی از مجموعه برنامه‌های سفر دکتر روحانی رئیس جمهور به نیویورک، گفت: آنچه که تاکنون در برنامه‌های سفر مشهود است، نشان خوبی از شروع راه‌حلی عادلانه برای رفع بهانه‌گیری‌‌ها و حل مشکلات سیاست خارجی کشور است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به اینکه هرچند نباید عجولانه در مورد دستاوردهای این سفر قضاوت کرد و باید منتظر گام‌های عملی و عینی اظهارات بود، ولی مجموعه برنامه‌ها، اظهارات، دیدار‌ها و گفت‌وگوها، می‌تواند مقدمه و پیش‌درآمد خوبی برای گام‌های بعدی حل مسائل، ابهامات و خنثی‌کننده دشمنی‌های احتمالی آینده باشد که باید شاکر لطف خداوند باشیم که همواره حافظ انقلاب و نظام اسلامی و مردم بوده است.
هاشمی رفسنجانی تأکید کرد: مردم وفادار و قدر‌شناس ایران، پشتیبان اقدامات منطقی و خدمات واقعی مسئولان کشور خواهند بود.
به گزارش خبرگزاری‌ها، در این جلسه که علاوه بر سران قوای قضائیه و مقننه و اکثریت اعضا، وزیر اطلاعات، وزیر دادگستری، معاون حقوقی قوه قضائیه، قائم مقام وزیر کشور، قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور، عضو حقوقدان شورای نگهبان و نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند، پس از استماع استدلالات شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی، اعضا و مدعوین در خصوص طرح رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران به بحث و بررسی‌های مبسوط پرداختند و مقرر شد این طرح به دلیل گستردگی شمول آن، برای جمع‌بندی نتایج مباحث و اعمال نظرات، استدلالات و پیشنهادات اعضای مجمع و اصلاح اشکالات و ابهامات وارده، به کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع داده شود.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » فضول نامه ( یکشنبه 92/7/7 :: ساعت 11:20 صبح )
»» امتیاز نقد دادیم وعدههای نسیه گرفتیم

روحانی در پایان سفر 5 روزه از نیویورک به تهران بازگشت
امتیاز نقد دادیم وعده‌های نسیه گرفتیم


روز گذشته رئیس‌جمهور از سفر به آمریکا بازگشت. سفری که علی‌رغم جنجال‌های فراوان رسانه‌ای، دستاورد اصلی آن تنها وعده‌هایی نسیه بود!
حوالی ظهر دیروز هواپیمای حامل هیئت دیپلماتیک ایران که برای شرکت در شصت‌وهشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک رفته بود، در فرودگاه مهرآباد به زمین نشست.
در این 5 روز رسانه‌های داخلی و خارجی جنجال بسیاری درباره موفقیت‌های دیپلماتیک هیئت ایرانی در آمریکا به راه انداختند اما فارغ از این هیاهوها و ذوق‌زدگی‌های افراطی و خوش‌بینانه، چمدان هیئت ایرانی در برگشت چیزی جز مشتی وعده‌های نسیه و یک جام عتیقه در خود نداشت!
جامی به نام «شیر دال» که 10 سال پیش از ایران سرقت شده بود و در این سفر مقامات آمریکایی با کلی تشریفات و منت به خودمان برگرداندند.
پس از رایزنی‌های بسیار هیئت ایرانی در نیویورک خبری در صدر اخبار رسانه‌های دنیا قرار گرفت. در حالی که روحانی در لیموزین تشریفات به سوی فرودگاه جان‌اف کندی در حرکت بود تا نیویورک را به مقصد تهران ترک کند، تلفن همراه یکی از اعضای هیئت ایرانی به صدا درمی‌آید تا به ادعای برخی رسانه‌ها، اتفاقی تاریخی رخ بدهد!
تماسی که حتی در نحوه برقراری آن نیز روایت واحدی وجود ندارد. روحانی در فرودگاه مهرآباد ماجرا را این‌گونه روایت می‌کند؛ درست در لحظه‌ای که آماده حرکت به سمت فرودگاه بودیم به من اطلاع دادند که کاخ سفید با نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نیویورک تماس گرفته و اعلام کرده که آقای اوباما مایل است که چند دقیقه گفت‌وگویی با ما داشته باشد.
رئیس‌جمهور ادامه داد: ما نیز این کار را انجام دادیم و موافقت شد و آنها با سفیر ما تماس گرفتند و این مکالمه انجام شد.
وی در مورد مباحث مطرح شده در این مذاکره تلفنی گفت: از جمله مباحث مطرح شده در این زمینه مسئله هسته‌ای بود.
رئیس‌جمهور ادامه داد: در این گفت‌وگو من بر حق ملت ایران در موضوع هسته‌ای تاکید و از آن به عنوان غرور ملی ایرانیان یاد کردم.
وی در ادامه توضیح مکالمه تلفنی خود با اوباما گفت: ما در این گفت‌وگوی تلفنی به مذاکرات ایران با 1+5 اشاره کردیم و این که دریچه‌ای در این زمینه گشوده شده و باید از این فرصت استفاده کرد؛ چرا که فرصت زیادی نیست و باید در این امر تسریع شود.
روحانی گفت: ایشان نیز گفتند که ما در این ایده مشترک هستیم و به وزیر خارجه خود دستور می‌دهیم که در این زمینه تسریع کند تا کار سرعت بیشتری پیدا کند.
حسن روحانی تاکید کرد: سیاست خارجی دولت یازدهم مبتنی بر منافع ملی، مصالح ملی و در چارچوب عزت و مصلحت ایران و سیاست‌های کلی است که مقام معظم رهبری ترسیم کرده‌اند.
وی در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگاران در مورد مباحث مطرح شده در ارتباط با دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا و این که کاخ‌سفید چنین پیشنهادی را مطرح کرده و ایران این را نپذیرفته و در پایان سفر مکالمه تلفنی بین مقامات دو کشور صورت گرفته است، گفت: من در همان روز اولی که عازم سفر بودم چنین مباحثی مطرح شد و اعلام شد که مقامات آمریکایی ابراز تمایل کرده‌اند که با رئیس‌جمهور آمریکا ملاقات داشته باشیم. وقتی وارد نیویورک شدیم در این ارتباط به صورت مفصل بحث شد.
رئیس‌جمهور تصریح کرد: در جریان این سفر زمان کافی برای ملاقات به آن صورت دلخواه و مفید به نحوی که تمام نقطه نظرات تامین شود وجود نداشت. و در واقع علت آن این بود که وقت کافی برای هماهنگی جهت ملاقات وجود نداشت.
روحانی یادآور شد: بین ما و آمریکا مسائل فراوانی وجود دارد و چندین سال است که بین ایران و آمریکا خصومت‌هایی است و ملاقات در سطح دو رئیس‌جمهور بعد از 35 سال نیاز به مقدماتی دارد. و در سفر به نیویورک فرصت لازم برای این موضوع نبود.
وی ادامه داد: این ملاقات انجام نشد؛ چرا که مقدمات آن فراهم نشده بود. این موضوع باعث سر و صدا شد و رسانه‌های آمریکایی به گونه‌ای مطرح کردند که گویی آمریکا تحقیر شده است. البته این موضوع به این شکل نبود و من در مصاحبه‌ای که داشتم در این زمینه توضیح دادم که زمینه کافی و لازم برای این ملاقات نبوده است.
رئیس‌جمهور با بیان این که سیاست خارجی دولت تدبیر و امید در چارچوب عزت و مصلحت و مصالح ملی و منافع ملی و سیاست‌های کلی است که مقام معظم رهبری ترسیم کردند گفت: جایی که ضرورت داشته باشد در راستای تامین مصالح و حقوق ملت و رفع مشکلات که برخی از این مشکلات به ملت ایران تحمیل شده و غیرقانونی و ناصحیح است و در راستای رفع آنها باید انعطاف حکمت‌آمیز داشته باشیم، نرمش داشته باشیم و همان‌طور که رهبری فرمودند این موضوع باید قهرمانانه باشد. اصول و آرمانها و عزت ملی مدنظر ماست.
روایت آمریکایی از یک تماس
دقایقی پس از اتمام گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور آمریکا و ایران، باراک اوباما به میان خبرنگاران آمد و خبر از این تماس داد. گرچه پیش از اوباما، این خبر توسط توئیتر منتسب به روحانی منتشر شده بود.
اوباما در جمع خبرنگاران گفت: «من همین الان با پرزیدنت روحانی از جمهوری اسلامی ایران صحبت کردم. هر دوی ما درباره تلاشهای مداوم برای حصول توافق بر سر برنامه‌ هسته‌ای ایران گفت‌وگو کردیم.»
اوباما ادامه داد: «من به پرزیدنت روحانی چیزی که در نیویورک گفته بودم را مورد تأکید قرار دادم. در حالی که مطمئنا موانعی مهم برای حرکت رو به جلو وجود دارد و موفقیت به هیچ عنوان تضمین شده نیست، من باور دارم که ما می‌توانیم به راه‌حلی جامع دست پیدا کنیم.»
اوباما افزود: «من جان کری را مأمور پیگیری این مسیر دیپلماتیک کرده‌ام. ما روز قبل از آن در نیویورک گفت‌وگوهای سازنده‌ای با شریکانمان یعنی اتحادیه اروپا، بریتانیا، فرانسه، آلمان، روسیه، چین و وزیر خارجه ایران داشتیم. من و روحانی در مسیر رو به جلو تیممان را مأمور کرده‌ایم تا به کار کردن سریع و همکاری با گروه 1+5 ادامه دهد و به توافق برسد. ما در سرتاسر این فرایند ارتباط نزدیکی با دوستان و متحدانمان در منطقه، از جمله اسرائیل خواهیم داشت.»
اوباما افزود: «اکنون ما به چالش‌های پیش رو فکر می‌کنیم. این حقیقت که این اولین ارتباط بین رئیس‌جمهور ایران و آمریکا از سال 1979 بوده از عمق بی‌اعتمادی موجود در بین کشورهای ما حکایت دارد، اما این چشم‌انداز‌های پشت سر گذاشتن این تاریخ دشوار را هم نشان می‌دهد.»
وی تصریح کرد:‌«حل و فصل این موضوع، به طور حتم، می‌تواند گامی رو به جلو برای ایجاد ارتباطی جدید بین آمریکا و جمهوری اسلامی ایران، یعنی ارتباطی براساس منافع و احترام متقابل باشد.»
اوباما گفت: «راه رسیدن به توافق معنادار دشوار خواهد بود. و در این زمان هر دو طرف نگرانی‌هایی دارند که باید آنها را رفع کرد. اما من باور دارم که ما مسئولیت داریم راه دیپلماسی را ادامه دهیم و فرصتی بی‌نظیر برای پیش رفتن با دولت جدید در ایران در اختیار ماست.»
رئیس‌جمهور آمریکا اضافه کرد: «من به پرزیدنت روحانی احترام عمیق خودم نسبت به مردم ایران را ابراز کردم.»
گفتنی است؛ دویچه‌وله به نقل از یک مقام آمریکایی تصریح کرد که واشنگتن، اسرائیل را در جریان تماس تلفنی باراک اوباما و حسن روحانی قرار داده بود.
سوزان رایس: تماس به درخواست روحانی بود
از سوی دیگر؛ مشاور امنیت ملی آمریکا با تاکید بر اینکه تماس تلفنی روسای جمهوری آمریکا و ایران «گرم» و «سازنده» بود، تصریح کرد «حسن روحانی» از «باراک اوباما» خواست با او تماس بگیرد.
سوزان رایس به سی‌ان‌ان اعلام کرد که هیئت ایرانی از دولت «باراک اوباما» تقاضای تماس تلفنی بین روسای جمهور ایران و آمریکا کرد.
مشاور امنیت ملی آمریکا تاکید کرد: امروز، تا حدی شگفت‌انگیز، از جانب آنها (هیئت ایرانی) با ما تماس برقرار شد که بگویند روحانی تمایل دارد تا با باراک اوباما تماس تلفنی در مسیر برگشت به فرودگاه داشته باشد و ما توانستیم این تماس تلفنی را برقرار کنیم و یک مکالمه سازنده برقرار شد.
به گفته رایس، تماس تلفنی اوباما و روحانی به مدت 15 دقیقه به طول انجامید و افزود: به طور قطع، با ترجمه، یک تماس مختصر بود اما به اندازه‌ای کافی بود که پیام‌های دو طرف را منتقل کند.
مشاور امنیت ملی آمریکا تصریح کرد: به طور قطع وقتی شما دو رهبر از دو کشور را دارید که بیش از 35 سال با یکدیگر ارتباطی نداشتند؛ این تقریبا یک رخداد ابتکاری بود. اما آنها هر دو، تعهد خود برای تلاش و کشف یک مسیر دیپلماتیک به شیوه‌ای سازنده را اعلام داشتند.
رایس تاکید کرد که سلاح هسته‌ای در ایران برای اوباما غیرقابل پذیرش است و روحانی نیز از جانب خود اعلام کرد که ایران هرگز تمایلی به دستیابی به سلاح هسته‌ای نداشته است.
وی تاکید کرد: هم‌اکنون فرصتی برای آزمودن موضوع راه حل دیپلماتیک (در قبال ایران) به وجود آمده است.
پایان رمانتیک!
پایگاه آمریکایی المانیتور، پایان این تماس 15 دقیقه‌ای را به گونه‌ای رمانتیک روایت می‌کند و می‌نویسد؛ رئیس‌جمهور آمریکا در پایان این گفت‌وگوی تلفنی گفت: «برای شما سفر امن و خوشایندی را آرزو می‌کنم و اگر در نیویورک با ترافیک روبرو هستید، معذرت می‌خواهم!»
اوباما در پایان به زبان فارسی گفته است: «خداحافظ».
آن روی سکه
از ویترین ظاهرا جذاب دیپلماسی کاخ سفید که بگذریم، به واقعیت‌های نه چندان خوشایند آن خواهیم رسید که به نظر می‌رسد نسبت به خوش و بش‌های دیپلماتیک و مرسوم، واقعی‌تر هستند.
«رابرت منندز» دموکرات آمریکایی از ایالت «نیوجرسی» و رئیس کمیته روابط خارجی سنا به همراه «لیندسی گراهام» سناتور جمهوریخواه از ایالت «کارولینای جنوبی» و از اعضای ارشد کمیته نیروهای مسلح سنا در گزارشی در روزنامه «واشنگتن پست» با این عنوان که «فرستاده ایران تغییر کرده اما پیام تغییر نکرده است»، خود را به عنوان حامیان مجموعه لوایح دوجانبه تحریم‌های تحمیل شده علیه صنعت نفت و سیستم بانکداری ایران و قانونگذارانی که تلاش کرده‌اند تا با همکاری متحدان اروپایی دولت واشنگتن، ایران را در بازارهای مالی بین‌المللی منزوی کنند، معرفی کردند.
این سناتورهای آمریکایی با اشاره به حضور دکتر «حسن روحانی» در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، مدعی شده‌اند که چهره جدید ایران که انتظار می‌رفت هفته گذشته در سازمان ملل دیده شود، کاملا شبیه چهره قدیمی این کشور بود و در حالی که این سناتورها خود را برای احتمال یک موفقیت دیپلماتیک آماده کرده بودند و امید محتاطانه‌ای داشتند، اما اتفاق چشمگیری نیفتاد.
گراهام و منندز بدون توجه به گزارش‌هایی که خود رسانه‌ها و روزنامه‌های آمریکایی درباره دیپلماسی فعال دکتر روحانی در تعامل سازنده با غرب منتشر کرده‌اند، با ادعای اینکه علت تمایل ایران برای مذاکرات، درد غیر قابل تحمل تحریم‌های تحمیل شده توسط کنگره آمریکا و جامعه بین‌المللی علیه ایران است و اینکه ایران بر حسب ضرورت و نه ژست ناگهانی ناشی از حسن نیت رو به مذاکره با غرب آورده است، در گزارش خود آورده‌اند که همچنان درباره اهداف تهران تردید دارند.
منندز و گراهام بدون توجه به سخنان دکتر روحانی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل مبنی بر اینکه فعالیت‌های هسته‌ای ایران اهداف صرفا مسالمت‌آمیز دارد، تاکید کرده‌اند که همزمان که روحانی به ایران بازمی‌گردد، رویکرد دیپلماسی، امید و هدف این قانونگذاران آمریکایی باقی خواهد ماند اما عزم آنها برای جلوگیری از دستیابی ایران به قابلیت تولید تسلیحات هسته‌ای نیز بدون تغییر باقی خواهد ماند.
در ادامه این گزارش، این دو قانونگذار آمریکایی نوشته‌اند که بر اساس باور دیدگاه آنها، چهار عنصر استراتژیک برای حصول توافق با ایران ضرورت دارد که عبارتند از؛ پیام صریح و مستمری مبنی بر اینکه آمریکا به ایران اجازه نمی‌دهد تا به قابلیت تسلیحات هسته‌ای دست پیدا کند، نمایش صادقانه‌ استقبال از مذاکرات توسط ایران، حفظ و تشدید تحریم‌ها و وجود تهدید قانع‌کننده استفاده از قدرت نظامی.
این قانونگذاران آمریکایی در پایان گزارش خود مدعی شده‌اند که آنها در طول روزهای آتی حمایت خود را از تشدید تحریم‌ها علیه ایران ابراز خواهند کرد.
پایان ماه عسل
پایان سفر نیویورک را که مملو از دیدارهای دو جانبه و چند جانبه و لبخندهای دیپلماتیک در برابر دوربین‌ها بود، می‌توان پایان ماه عسل دانست. مردان سیاست به خانه‌های خود بازگشته‌اند و اینک نوبت ارزیابی‌های دقیق از حریف و تاکتیک‌های اوست.
تاکتیک‌های خطرناکی که گاهی در بسته‌بندی‌های جذاب و شیک ارائه می‌شود. یک نمونه از این تاکتیک‌ها را روز گذشته روزنامه فرانسوی لوموند شرح داد. روایتی که قابل تامل است.
این روزنامه فرانسوی در تحلیلی به قلم الن فرشون نوشت، در سال 1984، مارگارت تاچر، که به شدت ضد شوروی بود، با میخائیل گورباچف به این نتیجه رسید که «می‌توان با هم کار کرد».
نخست‌وزیر محافظه‌کار انگلیس، به اراده آزادسازی داخلی و خارجی و آشکار رهبر حزب کمونیست اتحاد جماهیر شوروی ایمان داشت. جز معدودی استثنا، هیچ کارشناسی به آن اعتقاد نداشت.
«مگی» (تاچر) متعهد بود که دوست خود رونالد ریگان، رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه و ضد کمونیستی وقت آمریکا را در این باره متقاعد کند.
بالاخره هم حق با آن‌ها بود و پنج سال بعد، جنگ سرد و تقابل چهل ساله آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی به خاک سپرده شد. ایران هم کشوری است که هیچ رابطه دیپلماتیکی با آمریکا ندارد و به مدت سی و سه سال تقابلی چند‌گانه را با آن داشته است حال باراک اوباما از خود می‌پرسد، آیا حسن روحانی گورباچف ایرانی خواهد بود، و دست کم،‌ آیا می‌توان با رئیس‌ جدید جمهوری اسلامی ایران کار کرد؟
و نکته پایانی اینکه چرا رسانه‌های غربی طی روزهای اخیر در حالی که موضوع گفت‌وگوها میان ایران و آمریکا را به اصطلاح مثبت ارزیابی می‌کنند این طور القاء نمایند که اکنون نوبت طرف ایرانی بوده و ایران باید اعتمادسازی کند؟!



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » فضول نامه ( یکشنبه 92/7/7 :: ساعت 11:17 صبح )
»» اظهارات روحانی با اعتماد به دولت آمریکا در تناقض است

شریعتمداری: اظهارات روحانی با اعتماد به دولت آمریکا در تناقض است
مدیرمسئول روزنامه کیهان با اشاره به مباحث مطرح‌شده درباره مکالمه تلفنی رؤسای جمهوری ایران و آمریکا، گفت: چنانچه طبق گفته روحانی، این درخواست از سوی اوباما بوده باشد، نشان می‌دهد دولت آمریکا در حد اعلام نظر درباره یک مکالمه تلفنی هم صداقت ندارد.
حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با اشاره به مباحث مطرح شده درباره اینکه چه کسی درخواست مکالمه تلفنی اوباما و روحانی را داده است، گفت: دقایقی بعد از گفت‌وگوی تلفنی آقای روحانی با اوباما، خانم رایس مشاور امنیت ملی در مصاحبه با CNN اعلام کرد که این مکالمه تلفنی به درخواست روحانی صورت گرفته و تاکید کرد که این درخواست برای آن‌ها تعجب‌آور بوده است.
وی افزود: سوزان رایس می‌گوید، به ما اطلاع دادند آقای روحانی مایل است در حالی که می‌خواهد از نیویورک خارج شود، از طریق تلفن با اوباما گفتگو کند.
شریعتمداری همچنین با اشاره به اظهارات روحانی بعد از ورود به تهران مبنی بر اینکه درخواست برای گفت‌‌وگوی تلفنی از سوی اوباما بوده است، اظهار داشت: اظهارات جناب آقای روحانی نشان می‌دهد علاوه بر اصل گفتگو که جای بحث و بررسی دارد، این نکته که چه کسی برای گفت‌وگو پیشقدم شده است نیز از نگاه هر دو طرف اهمیت داشته و آن‌ها حیثیت خود را در گرو آن می‌دانند.
این کارشناس مسائل استراتژیک تصریح کرد: این ماجرا از دو حال خارج نیست، اول آنکه درخواست گفتگو از سوی روحانی بوده است که اگر اینگونه باشد اظهارت رئیس جمهور محترم هنگام ورود به تهران که طرف مقابل را درخواست‌کننده گفتگو معرفی کرده با شعار دولت راستگویان تناقض دارد و انتظار این بوده و هست که رئیس جمهور محترم واقعیت‌ها را با مردم در میان بگذارند.
وی افزود: اما چنانچه این درخواست از سوی اوباما صورت گرفته باشد، نشان‌دهنده آن است که دولت آمریکا حتی در حد و اندازه اعلام نظر درباره یک مکالمه تلفنی هم صداقت نداشته و قابل اعتماد نیست؛ بنابراین سوال بعدی آن است که جناب روحانی با چه تحلیل و تفسیری به اوباما و دولت وی اعتماد کرده و از این به اصطلاح اعتماد متقابل با آن همه تبلیغات پرحجم یاد می‌کند.
شریعتمداری تاکید کرد: البته اینکه دولتمردان محترم اصرار دارند اوباما را درخواست‌کننده مکالمه بنامند نشان می‌دهد خود آقایان به زشتی و پلشتی این اقدام اعتراف دارند.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » فضول نامه ( یکشنبه 92/7/7 :: ساعت 11:12 صبح )
»» خود را از مردم پنهان نکن!

خود را از مردم پنهان نکن!
امیرالمومنین علی(ع) خطاب به مالک‌اشتر فرماندار مصر:
هیچ‌گاه خود را فراوان از مردم پنهان مدار، که پنهان بودن رهبران، نمونه‌ای از تنگ‌خویی و کم اطلاعی در امور جامعه می‌باشد. نهان شدن از رعیت، زمامداران را از دانستن آنچه بر آنان پوشیده است بازمی‌دارد. پس کار بزرگ، اندک، و کار اندک بزرگ جلوه می‌کند.
زیبا زشت، و زشت زیبا می‌نماید و باطل به لباس حق در‌آید.
نهج‌البلاغه
نامه 53

 



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » فضول نامه ( یکشنبه 92/7/7 :: ساعت 11:11 صبح )
»» آقای روحانی، امام (ره) رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی شناخت!

آقای رئیس جمهور، برای افسانه دانستن هولوکاست نیازی به تاریخ دان بودن نیست. همان حقوق دان بودنتان کافیست تا تشخیص دهید که ...
نکات پرس - حمید مشایخی راد / پس از تائید دوپلهوی افسانه هولوکاست توسط ریس جمهور در مصاحبه با کریستین امانپور، هر روز شاهد عقب نشینی از اصول تاریخی و بنیادی انقلاب اسلامی هستیم.همان اصولی که پافشاری احمدی نژاد بر آنها باعث شد برچسب افراطی گری را بر پیشانیش بکوبند! دکتر روحانی در اجلاس خلع سلاح هسته ای در نیویورک، اسرائیل را نه به عنوان رژیم اشغالگر فلسطین، بلکه به عنوان رژیم اسرائیل به رسمیت شناخته و در نطق خود از لزوم پیوستن اسرائیل به معاهده پیمان عدم اشاعه هسته ای سخن گفته است. اما انگار جناب رئیس جمهور هنوز نمی دانند اسرائیل نه یک رژیم مستقل است که بتواند به جایی بپیوندد،  بلکه اسرائیل همان غده ی سرطانیست که امام (ره) فرمودند باید از صحنه ی روزگار محو شود. ضرب المثلی داریم که می گوید شتر سواری دولا دولا نمی شود! یا اسرائیل باید از صحنه ی روزگار محو شود که در این صورت حق شرکت در هیچ اجلاس و عضویت در هیچ معاهده ای را ندارد، به قول خودمانی تر داخل آدم حسابش نمی کنیم، یا باید آن را به رسمیت  بشناسیم و مثل بقیه ی کشورهای منطقه اجازه ی شرکت در تمام اجلاس ها و معاهده ها را به او بدهیم. آیا رئیس جمهور ایران اسلامی از بازتاب این نحوه سخن گفتن در یک اجلاس بین المللی با خبر نیستند ؟! آیا رئیس جمهور ایران نمی داند که سخن گفتن به طوری که استقلال اسرائیل را به رسمیت بشناسد خلاف مصالح عمومی کشور و نصحیت و وصیت امام و بیانات مقام معظم رهبریست؟

البته آن مردی که می گفت اسرائیل باید از صحنه ی روزگار محو شود دیگر رفته است! اما آن مردمی که به پشتوانه ی آن مرد انقلاب کردند و هر سال در راهپیمایی روز قدس موجودیت رژیم صهیونیستی را زیر سوال می برند هنوز هستند. آقای رئیس جمهور، وقت آن نرسیده کمی محکم تر،  آنطور که دل مردم شاد شود نه دل دشمن موضع گیری کنید ؟! هراس از چه چیزی دارید؟ هولوکاست افسانه است و اسرائیل ، رژیم اشغالگر سرزمین قدس و دشمن تاریخی ملت انقلابی ایران و دست پرورده ی شیطان بزرگی است که وزیر امور خارجه اش بعد از 34 سال با وزیر امور خارجه ایران در دولت اعتدال بر سر یک میز نشستند. آقای رئیس جمهور، من فکر می کنم مردم از نشستن وزیر امور خارجه شان با وزیر امور خارجه آمریکا ناراحت نشوند. گاهی لازمه ی دیپلماسی نرمش قهرمانانه است، اتفاقا شاید مردم از این دیدارها و این مذاکره ها خوشحال هم بشوند، اما قطعا از باج دادن و زیر بار حرف زور رفتن و حرف حق را خوردن و نگفتن و ظلم و تجاوز را دیدن و دم نزدن ناراحت می شوند.
آقای رئیس جمهور، برای افسانه دانستن هولوکاست نیازی به تاریخ دان بودن نیست. همان حقوق دان بودنتان کافیست تا تشخیص دهید اگر هم جنایتی توسط نازی ها انجام گرفته و عده ای هم کشته شده اند ربطش به مردم فلسطین چیست؟! چرا تاوان جنایت یک قوم را باید قوم دیگری بدهند؟! کافیست دو سوالی که احمدی نژاد در مورد هولوکاست از دنیا پرسید و به خاطر همین دو سوال توسط عده ای متهم به افراطی گری و تحجر شد را از خودتان بپرسید و به دنبال جوابش بگردید.  آقای رئیس جمهور، اعتدال خوب است اما نه آن قدر که دشمنان تاریخی ملت ایران پس از 34 سال تودهنی خوردن ازمقاومت ملت ایران با موضع گیری های دوپهلو به مساعدت و روی خوش نشان دادن ایران امیدوار بشوند. از تغییر لحن ها به تغییر روش ها و از تغییر روش ها به تغییر اصول امیدوار بشوند. آقای روحانی کاش این روزها صحیفه ی امام را بخوانید و ببیند که که دغدغه امام در مورد رژیم منحوس صهیونیستی چه بود .امام می ترسید از روزی که عده ای بیایند و کمک کنند تا اسرائیل در جهان شناسایی و به عنوان یک رژیم مستقل و نه غاصب در جهان معرفی شوند.و امیدوارم آن روز، روز تدبیر و امید نباشد.
 
امام خمینی (ره): من طرفداری از طرح استقلال اسرائیل و شناسایی او را، برای مسلمانان یک فاجعه و برای دولتهای اسلامی یک انفجار می دانم.

نکات پرس در راستای شعار عدم سانسور دیدگاه های مختلف(موافق یا مخالف دولت)، آمادگی خود جهت انتشار یادداشت‌ها و دیدگاه های متنوع را  اعلام می کند؛ البته در این راستا پر واضح است که تمامی مطالب منتشره در نکات پرس الزاما مورد تایید یا تکذیب این بنگاه رسانه‌ای نیست.


نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » فضول نامه ( شنبه 92/7/6 :: ساعت 6:6 عصر )
»» چه کسی در نیویورک بیشتر خرج کرد؟ روحانی یا احمدینژاد!

به گزارش نکات پرس، برای مردم نوشت: رئیس دولت یازدهم به نیویورک رفت اما این سفر به احتمال زیاد پرخرج ترین سفر کل تاریخ پس از انقلاب توسط یک رییس جمهور جمهوری اسلامی باشد/ فقط اجاره ی محل اقامت شخص رییس جمهور که یک طبقه ی کامل از سویت رویال هتل می‌باشد در سال 91 (زمان سفر دکتر احمدی نژاد) شبی 30000 دلاره بوده وبا دلار 3000 تومانی میشود 450 میلیون تومان فقط برای اقامت رئیس دولت.
رئیس دولت یازدهم به نیویورک رفتاما این سفر به احتمال زیاد پرخرج ترین سفر کل تاریخ پس از انقلاب توسط یک رییس جمهور جمهوری اسلامی باشد.
دکتر احمدی نژاد در آخرین سفرخود (نه در اولین) به نیویورک با یک هیات 80 نفره و همراهی 40 خبرنگاردر هتلWarwick New Yorkنیویورک اقامت کرد که با استناد به سایت معتبر www.hotelscombined.com هزینه ی یک شب اقامت در بهترین اتاق یک نفره در ماه سپتامبر 329 دلاربود. با در نظر گرفتنهیات همراه هزینه یک شب اقامت39480 دلار استکه به ازای 5 شب رقم 197400 دلارو با دلار 3000 تومانی می‌شود حدود 592 میلیون تومان.
اما جناب دکتر روحانی همراه با 70 نفر همراه که هیچ خبرنگاری جز خبرنگار ایرنا و واحد مرکزی خبردر بین آنها نیست برای این سفر هتلMillennium UN Plazaکه یکی از 5 هتل بسیار مجلل نیویروک هست راانتخاب کرده اند.
فقط اجاره ی محل اقامت شخص رییس جمهور که یک طبقه ی کامل از سویت رویال هتل می‌باشد درسال 91 (زمان سفردکتر احمدی نژاد)شبی 30000 دلاره بوده که مسلماً هم اکنونبیشتر شده وبا احتساب 5 روز اقامتدکتر روحانی مبلغ150000 هزار دلار بدست می آیدکه با دلار 3000 تومانیمیشود 450 میلیون تومان فقط برای اقامت رئیس دولت.
حال اگر فرض کنیم دیگرهمراهان رییس جمهور که 70 نفر هستند در یک هتل متوسط مانند هتل وارویک اقامت کنن برای 5 شب و با اجاره ی شبی 329 دلار،میشود 345 ملیون تومان.البته باید گفت کهتمام همراهان دکتر روحانی در هتل پلازا اقامت میکنند و حاضر به اقامت در یک هتل ارزان قیمت نشدند.
جمع کل هزینه های سفر رییس جمهور و همراهان ایشان نیز450+345=795 میشود که این فقط هزینه ی اقامت شخص رییس جمهور و هیئت همراه در این سفر است. البته در صورتی که هیات همراه در هتلی ارزان مانند هتلدکتر احمدی نژاد اسکان پیدامیکردند و سایر هزینه ها اعم از رفت و آمد و... نیز محسوب نشود.
اما نکته قابل توجه این است که کسانی که دم از تعداد زیاد همراهان دکتر احمدی نژاد و هزینه آن برای کشور و... میزدند،چگونه می‌توانند سفر پرهزینه دولت یازدهم را توجیه کنند؟
علاقه مندان میتوانندهزینه های اقامتی را از سایت معتبرwww.hotelscombined.comکه یک سایت رزرواسیون بین المللی هتل در جهان است دریافت کنند.


نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » فضول نامه ( شنبه 92/7/6 :: ساعت 5:27 عصر )
»» دستاورد گفت و گوی تلفنی روحانی با اوباما/ بانک جهانی خواهان دریا

بانک جهانی روز جمعه اعلام کرد ایران باید بدهکاری مالی گذشته خود را به این بانک باید بپردازد، چرا که پس از تماس تلفنی باراک اوباما و حسن روحانی تحریم‌های غرب علیه ایران کاهش می‌یابد.

به گزارش نکات پرس به نقل از خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، بانک جهانی روز جمعه اعلام کرد که ایران باید بدهکاری مالی گذشته خود را به این بانک بپردازد.

این امر به تماس تلفنی باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا و حسن روحانی رئیس جمهور ایران بر می‌گردد که روابط بین دو کشور پس از 30 سال برقرار شده است.

بانک جهانی در ماه‌های گذشته اعلام کرد، دلیلی برای از سرگیری بدهکاری ایران به بانک نبود تا ایران بتواند با توجه به فشارها و تحریم‌های اقتصادی این مبلغ را بپردازد.

ایران در آن زمان به دلیل محدودیت حمل و نقل پول به خاطر تحریمهای یکجانبه غرب علیه ایران نتوانست بدهکاری 616 میلیون دلاری خود را به بانک جهانی بپردازد، تحریم‌های غرب علیه این کشور مانع این امر شده بود.

همه این مبالغ بدهی ایران مربوط به گذشته است و به سال 2005 بازمی‌گردد.

بانک جهانی در ادامه می‌افزاید، بدهکاری گذشته ایران به دلیل از سرگیری ارتباطات اخیر از روز جمعه از سرگرفته شده است. در این خصوص مطالب بیشتری از سوی بانک جهانی منتشر نشده است.

در ادامه این خبر، به تماس تلفنی اوباما و روحانی اشاره شده است که روابط می‌تواند تاثیری در خصوص برنامه هسته‌ای ایران داشته باشد. اوباما همچنین اشاره داشته است که این فرصتی برای بیرون رفتن ایران از انزوا با غرب است.

به گزارش فارس، بهروز علیشیری معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان سرمایه‌گذاری ایران پیش از این در گفت‌وگویی تفصیلی به فارس گفت:

تحریم‌ها دلیل تأخیر در بازپرداخت اقساط وام‌های این کشور به بانک جهانی بوده‌اند. بانک جهانی به تازگی ایران را به دلیل عدم پرداخت بدهی در وضعیت «عدم اجرای تعهدات» قرار داده است.

بهروز علیشیری در واکنش به این بیانیه، ایران را «یکی از خوش‌حساب‌ترین کشورها» در ایفای تعهدات قراردادهای مالی بین‌‌المللی خود دانسته و گفته است که جمهوری اسلامی به زودی اعتراض رسمی خود را به رئیس بانک جهانی ارسال خواهد کرد.

بهروز علیشیری که جانشین نماینده ایران در بانک جهانی است، اظهار داشته که بانک مرکزی ایران در روزهای 7و 15ژانویه «به بانک واسط مورد پذیرش بانک جهانی دستور پرداخت صادر کرده، اما این بانک واسط، منابع مورد نظر را برگشت داد».

علیشیری سپس اضافه کرده است که بعد از پیگیری‌های چندین باره نمایندگان ایران در بانک جهانی، نهایتا روز 4ژوئن (24خردادماه) مدیر بانک جهانی اعلام می‌کند که اجازه نقل و انتقال را از طریق بانک واسط، از مقامات ذیربط آمریکایی گرفته است.

وی گفته است: «ما عملاً از پانزدهم ژانویه تا چهارم ژوئن به مدت پنج ماه بر اساس حدوث شرایط عدم اختیار و خارج از کنترل، علیرغم آمادگی برای پرداخت‌ها، امکان پرداخت نداشتیم و این شرایط خارج از اراده ما بوده است.»



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » فضول نامه ( شنبه 92/7/6 :: ساعت 5:21 عصر )
»» احمدی نژاد در رابطه با هاله نور چه گفت؟!

برای من جالب و در عین حال مایه تأسف بود که چگونه یادآوری همین عقاید واضح شیعی و دیدگاه صریح امام (ره) با ‏وسعتی عجیب و تحریف‌هایی ناجوانمردانه از چپ و راست مورد حمله قرار گرفت!
نکات پرس / محمود احمدی نژاد در تاریخ 22 خرداد 1387 نوشت: در عصر امام خمینی (ره)، لیاقت آن را یافتیم که به چشم خود، دو فرهنگ سیاسی متفاوت را به موازات یکدیگر، تجربه و ‏مقایسه کنیم. در یکسو، "سیاستمدارانی" بوده و خواهند بود که تنها بر مدار سیاست و قدرت و چرتکه اندازیهای عادی و ‏مادی، تحلیل می کنند و تصمیم می گیرند.آنان هیچ وقت و هیچ کجا، دست خدا و مدیریت الهی را نمی بینند و هرگز، ‏حتی هاله‌ای از نور عنایت خدا را که در عصر خمینی عزیز بر این ملت باریدن گرفت، مشاهده نمی کنند. اصطلاحا ‏مذهبی اند اما نه اهداف و نه طرز محاسبات سیاسیشان، با اهداف و با طرز محاسبات مادیون عالم، تفاوتی ندارد. منکر ‏تدبیر الهی و دست غیب خدا در عرصه انقلابند و درست مثل ماتریالیستهای عالم، حضور خدا و حجت خدا را در ‏تحولات عالم و سیر تاریخ بشر انکار می کنند و ای کاش فقط انکار می کردند، به سخره می گیرند و نیشخند می زنند.‏
اما خط دوم، خط خمینی است که نه "سیاستمدار"، بلکه "حقیقتمدار" بود. او سیاست را هم از منظر معنوی می دید، ‏دست خدا را بالاتر از همه دستها به وضوح می دید، در هیچ مرحله ای از مراحل مبارزه، ماده را مستقل از معنی ندید و ‏هرگز تن به محاسبات صرفاً مادی نداد و هرچه می شد و می کرد به خدا و عالم بالا نسبت می داد. انقلاب را کار خدا ‏می خواند، جمله های او با خدا آغاز می شد، می گفت قلب مردم را خدا منقلب کرد، خرمشهر را خدا آزاد کرد، ‏ابرقدرتها به اذن خدا نابود خواهند شد، فتوحات رزمندگان را فتح الهی می خواند زیرا فتح بدست اوست " و ما رمیت اذ ‏رمیت و لکن الله رمی".
در معجزه طبس که طوفان شن، جنگنده های مهاجم آمریکایی را نابود کرد و دقیقا آنگاه که ‏دوست و دشمن، مشغول تفسیرهای صرفا سیاسی و نظامی از ماجرا بودند او صریحاً اعلام کرد که آن شن ها مأمور خدا ‏بودند. او تحول ملت ایران را تحولی الهی می دانست و می گفت "این یک امر غیر عادی است که حاصل شده" و "از ‏اول انقلاب و پس از پیروزی تاکنون هرچه دیدیم معجزات بوده است". او می گفت "جنود غیبی همانطور که در صدر ‏اسلام بود همان تاییدات غیبی ملائکه الهی امروز هم با ماست" و "بدون توجه خاص حضرت بقیه الله (عج) کاری نمی ‏توانیم بکنیم". او همه جا جنود خداوند را می دید و از همه چیز، تفسیری الهی و ماوراء مادی داشت بی آنکه سلسله ‏عوامل ظاهری و طبیعی را انکار کند. ‏
همه جا نام مبارک ولی خدا، حضرت صاحب الامر (عج) را به عنوان صاحب اصلی انقلاب و آنکه این انقلاب را باید ‏تحویل او بدهیم برزبان می آورد، پیروزی های جبهه را به نام آن حضرت، به ثبت می رساند و پیشرفت انقلاب و اقبال ‏دلها به این نهضت را محصول عنایت ناجی بشریت و برپا کننده عدل جهانی می نامید و انقلاب خود را مقدمه انقلاب ‏جهانی ایشان می دانست.‏
او همه چیز را تحت عنایت الهی و نظارت حجت خدا می دید و همانگونه که آن روز، برخی گروههای سیاسی، این ‏طرزتعبیر را مصداق ارتجاع و خرافه می نامیدند امروز نیز کسانی، دیگر حتی هاله ای از نور هم نمی بینند، خداوند را از ‏محاسبات سیاسی خود، کنار گذاشته اند و می خواهند خود صاحب و مالک انقلاب باشند، حال آنکه در منطق خمینی ‏بزرگ، صاحب اصلی انقلاب، حجت خدا و توده های مردم بودند.‏
اینان، همان سیاستمداران و قدرتمدارانی هستند که اگر مذهبی هم باشند، جهانبینی مذهبی ندارند و تنها از ادبیات ‏مذهبی، استفاده می کنند، و الا اگر همچون خمینی کبیر، توحید افعالی را پذیرفته بودند، ولایت تکوینی حضرت ولی ‏عصر (عج) به اذن خدا را مورد تمسخر، قرار نمی دادند و هاله های نور را نه فقط در گوشه ای از عالم انکار نمی کردند، ‏بلکه عالم را سراسر غرق در نور عنایت و تدبیر خداوند می دیدند.
امام عارفان به ما آموخت که سیاست را و همه چیز را ‏از چنین چشم اندازی بنگریم و همه جا و در همه چیز و در همه پیروزی ها، دست خدا و عنایت حجت خدا را ببینیم و ‏هیچ حسنه ای را به خود، و هیچ سیئه ای را به خدا نسبت ندهیم و پیروزی ها را اتفاقی ندانیم و نگوییم فلان حادثه، اتفاق ‏افتاد و هیچ پیروزی را نیز مغرورانه به خود نسبت ندهیم.
در منطق امام خمینی، نباید از محاسبات مادی ذره ای غافل ‏شویم، اما هرگز نباید در محاسبات مادی نیز غرق شد. او حتی در فرو ریختن چهارده کنگره کاخ کسری هنگام تولد ‏پیامبر اعظم (ص) علامتی معنوی بر وقوع انقلاب اسلامی ایران در قرن چهاردهم هجری می دید، در هر حادثه ظاهرا ‏طبیعی، یک زمینه ماوراءطبیعی و دست خدا را می دید و همه پیشرفت ها و پیروزی هایی را که نابینایان خودبین به خود ‏منتسب می کردند، او که نایب مهدی (عج) بود به مهدی (عج ) متعلق می دانست و همه را از برکت او می دید.‏
من امروز نیز فقط و فقط، تحلیل های سیاسی از نوع امام (ره) را موفق می دانم و حال که تبدیل جنبش ظاهراً کوچک پانزده ‏خرداد به یک نهضت عظیم و بین المللی از شرق آسیا تا قلب اروپا و از آسیای میانه تا عمق آفریقا را می بینیم، می توانیم ‏آزمون موفق این چشم انداز را حتی با چشم مادی هم ببینیم و هرچه هم قسی القلب باشیم، نمی توانیم هاله های نور خدا ‏را منکر شویم. هرکس نمی بیند به کوری خود اعتراف کرده است.‏
وقتی به چشم دیدیم که "پیشرفت های عظیم علمی و اقتصادی" دهه سوم انقلاب، چگونه نتیجه عملی تحریم ها و ‏محاصره اقتصادی دهه اول و دوم است، در حالی که نتیجه عادی و طبیعی تحریم ها باید به ضعیف شدن ما منجر می شد ‏ولی برعکس صد بار قویترمان کرده است، چگونه می توانیم هاله ها و امواج نور الهی را نبینیم؟! اگر شن های طبس ‏مامور خدا بودند و اگر صاحب اصلی انقلاب دلواپس این انقلاب است، پس چگونه است که کسانی از دعوی مدیریت ‏الهی عالم، تعجب کرده و آن را مورد تمسخر قرار می دهند؟!‏
وقتی محاصره نظامی و حضور اشغالگران در شرق و غرب و شمال و جنوب که طبق محاسبات مادی، باید به ترس و ‏ضعف و تسلیم یا حتی فروپاشی جمهوری اسلامی می انجامید، پس از 5 سال، کاملاً نتیجه عکس داده و جمهوری ‏اسلامی، قدرت اول منطقه و یکی از چند قدرت تأثیرگذار در سطح جهان شده است، آیا این چیزی جز مدیریت الهی ‏است؟ و آیا مصداق بارز عنایت حجت خدا که متولی همه امور از طرف خدا و واسطه فیض و هدایت اوست، نیست؟
‏ آیا این همان دست غیبی و ولایت باطنی حضرت صاحب الامر (عج) نیست که امام بارها می گفت که در حوادث ‏مختلف، می بینیم که گره های فروبسته چگونه به طرز غیر طبیعی و ماوراء طبیعی، گشوده می شود در حالیکه هیچ کاری از ما بر نمی آمده و گاه ما حتی از اصل خطری که ما را تهدید می کرده است، بی اطلاع بوده ایم و مقام معظم ‏رهبری نیز چندین بار این مضمون را از امام عزیز نقل کرده اند.‏
اگر عده ای فریبکارانه تلاش می کنند این حقیقت را به طرز فکر باطل حجتیه نسبت دهند، تحریف بی ثمری است. ‏تفکر حجتیه ای، از مفهوم "مهدویت و انتظار"، فرهنگ تسلیم و سازش و تفکیک دین از سیاست را نتیجه می گرفت و ‏به "نفی تکلیف" می رسید. حال آنکه امام که همواره خود و نهضت را زیر سایه حضرت می دید، فرهنگ انتظار و ‏مهدویت را پشتوانه مبارزه و جهاد و سیاست معنوی و انقلاب الهی خود می خواند و به "اثبات تکلیف" می رسید و این ‏تفاوت بسیار مهمی است.‏
امام که از ولایت تکوینی "انسان کامل" و "ولی خدا" و از مدیریت و هدایت حضرت همچون خورشیدی که از پس ‏ابر، همچنان نور و انرژی می بخشد سخن می گفت و هرگز نه تعیین وقت برای ظهور کرد و نه مشکلات و کمبودها را ‏به پای حضرت نوشت، آیا او ادعای الوهیت یا ربوبیت برای حضرت و یا برای خود کرد؟ آیا اگر صاحب اصلی انقلاب ‏را حضرت ولی عصر (عج) می دانست، قصد خرافه پردازی یا عوام فریبی و سلب تکلیف از خود را داشت؟!‏
برای من جالب و در عین حال مایه تأسف بود که چگونه یادآوری همین عقاید واضح شیعی و دیدگاه صریح امام (ره) با ‏وسعتی عجیب و تحریف‌هایی ناجوانمردانه از چپ و راست مورد حمله قرار گرفت!
نوشتند که احمدی نژاد در هیئت ‏دولت موقع نهار، یک ظرف غذا هم برای حضرت روی میز می چیند! احمدی نژاد در دوره شهرداری، مسیر حرکت ‏کاروان حضرت از مکه به تهران را پیشاپیش آسفالت کرده است! احمدی نژاد مدعی ارتباط با حضرت شده و گران ‏شدن برنج را، محصول مدیریت حضرت و تصمیم ایشان دانسته است! و این در حالی بود که من چند بار گفته ام که ‏برخی گرانیها، و نه همه آنها، اتفاقاً محصول مدیریت پنهان و ائتلاف مافیائی در بازار با برخی سیاستمداران از همان نوعی ‏که گفتم و کار کسانی است که پس از سه سال، هنوز هم رأی مردم را فصل الخطاب ندانسته و به اراده مردم در ‏انتخابات ریاست جمهوری نهم، تسلیم نشده اند و از مردم و دولت، یکجا انتقام می گیرند.
متأسفانه آنانکه مسئول ‏رسیدگی و اجرای عدالت اند نیز اصل وجود مفسدین اقتصادی را منکر می شوند و گویا پیام هشت ماده ای رهبری را ‏هم شعاری و عوام فریبی می دانند! مشاهده نور خدا در عالم سیاست و در فتوحاتی که پیاپی در لبنان فلسطین تا عراق و ‏ایران و حتی در نیویورک، به نفع ارزشهای انقلابی و اسلامی واقع می شود، برای آنان که در دامان فرهنگ توحیدی ‏امام خمینی پرورش یافته اند و برای نسل انقلاب چیز عجیبی نیست بلکه ندیدن این هاله های نور است که عجیب وعیب ‏است.
آری، حجت خدا، زنده و حاضر است و ادامه حیات در روی زمین، به اذن خدا، پیوسته به حضور حجت الهی در ‏زمین است و حضرت، این انقلاب را و شیعه و مسلمین را و بلکه مستضعفین عالم را به حال خود، رها نکرده و نخواهد ‏کرد. آری هرگز خداوند خود را کنار نکشیده و امور عالم و آدم را به کسی جز خود واگذار و تفویض نکرده و این ‏تفکر غالیان است اما خداوند از طریق ولی و حجت خود، عالم را مدیریت و تدبیر می کند و مفهوم ولایت تکوینی ‏اولیای الهی، همین است.
ما مفتخریم که سیاستمدار به آن معنی که در ابتدا گفته شد نیستیم و ان شاء الله هرگز هم ‏نخواهیم شد. ما باید همچون امام خمینی (ره) باشیم که خود را در محضر خدا و عامل اجرایی دین خدا و در خدمت ‏حجت خدا می دید و نه برای خود، استقلال و منیتی قائل بود و نه برای دشمنان و ابرقدرتها، کمترین حیثیت و قدرتی ‏می دید. و لذا نه می ترسید، نه مأیوس می شد و نه هرگز دچار غرور می گشت.‏
سالگرد 14 و 15 خرداد، فرصتی برای بازگشت به جهانبینی توحیدی و هاله معنوی خمینی بزرگ است و ملت ما هم ‏انتظار فرج از نیمه خرداد می کشد.‏
این دولت در سه سال گذشته کوشیده است با جهان بینی امام راحلمان، به صحنه بنگرد و تفکر معنوی آن مجاهد عارف ‏را خرافه نمی داند. سراسر زیارت جامعه کبیره که امام آن را ترک نمی کرد حاوی همین جهان بینی توحیدی و شیعی ‏است و در عین حال این دولت هرگز ضعف ها و خطاهای احتمالی خود را در عرصه سیاست یا اقتصاد به پای امام و ‏والاتر از او حضرت ولیعصر (عج) ننوشته و امروز که با افتخار و کمال قدرت، سال چهارم خود را نیز از مبدأ 15 خرداد ‏با نشاطی همچون سال اول و روز اول به قصد تحولات بزرگ در عرصه های مهم مدیریت و اقتصاد کشور آغاز می ‏کند، شجاعانه مسئولیت آن را می پذیرد و صادقانه، بر وجود موانع ساختاری و سیاسی و مافیایی نیز تأکید می کند.
اما ‏به دور از هر نوع بهانه جویی و عافیت طلبی، اعلام می کند که تا آخرین ساعت و دقیقه این دولت، به وظیفه خود در ‏برابر خدا و مردم، عمل می کنیم و با استفاده از نخبگان همفکر، موانع را به لطف خدا کنار می زنیم زیرا چنانچه پیشتر ‏نیز گفته ام، بدون اصلاح بزرگ در سامانه اقتصادی که ارکان آن عبارتند از "نظام مالیاتی"، "گمرک و واردات و ‏صادرات"، "نظام تأمین اجتماعی"، "نظام پولی و بانکی"، "نظام یارانه ها"، و "سیستم توزیع کالا و تجارت داخلی"، نه ‏توسعه مداران به توسعه خواهند رسید و نه عدالتخواهان به عدالت، نزدیک خواهند شد و این دولت که در پی "توسعه ‏عدالت محور" است با همه قدرت و پشتیبانی ملت و حمایت رهبری و همکاری مجلس به فضل خدا در این یکسال، ‏کلید تحولات بزرگ علمی و حساب شده در این عرصه ها را خواهد زد.‏
اگر دهه چهارم انقلاب، دهه "پیشرفت و عدالت" است، بدون تغییرات بزرگ در این چند عرصه، هیچ کاری نمی توان ‏کرد. هنر بزرگ، آن است که به خداوند، اعتماد کنیم و "مردم" را باور کنیم، هاله های نور را ببینیم و به عنایت حضرت ‏‏(عج)، دلگرم باشیم، و راه خمینی عزیز را نه با زبان، که با ذهن و قلب و دست، ادامه دهیم، نسخه های ترجمه ای را ‏تبدیل به متن مقدس نکنیم و به عقل و تجربه و اندیشه ایرانی و جوانان دانشگاهی خود نیز احترام بگذاریم زیرا چنانکه ‏امام عاشقان و مقتدای عاقلان گفت: "ما می توانیم". ملت ما توانست و به فضل الهی بیش از این ها نیز خواهد توانست.


نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » فضول نامه ( شنبه 92/7/6 :: ساعت 5:2 عصر )
»» اوباما به روحانی چه گفت؟ + فیلم

باراک اوباما بلافاصله پس از گفت و گوی تلفنی با حجت الاسلام دکتر حسن روحانی، با حضور در پشت تریبون کاخ سفید، درباره این گفت و گو به اظهار نظر پرداخت.
به گزارش مشرق، باراک اوباما رییس‌جمهور آمریکا عصر روز جمعه پس از گفت‌وگوی تلفنی با حسن روحانی رییس‌جمهور ایران در یک کنفرانس خبری گفت: اجازه بدهید قبل از پرداختن به مسائل کنگره گفت‌وگوی کوتاهی درباره دو دستاورد در حوزه سیاست خارجی داشته باشم.

بر اساس گزارش وزارت خارجه آمریکا، وی ادامه داد: هم‌اینک با پرزیدنت روحانی از جمهوری اسلامی ایران تلفنی صحبت کردم. هر دوی ما در خصوص تحولات اخیر در حصول یک توافق درباره برنامه هسته‌یی ایران گفت‌وگو کردیم. من بر آنچه که در نیویورک گفته بودم تاکید کردم.

اوباما اضافه کرد: موانع رو به جلو فراروی‌مان است و تضمینی برای موفقیت وجود ندارد اما من باور دارم که می‌توانیم به راه‌حل‌های جامع دست یابیم. من وزیر خارجه کری را بر آن داشتم تا اقدامات دیپلماتیک را با دولت ایران پیگیری کند. ما در نیویورک گفت‌وگوهای سازنده‌ای به همراه شرکایمان، اتحادیه اروپا، انگلیس، فرانسه، آلمان، چین و روسیه با وزیر خارجه ایران داشتیم.

رییس‌جمهور آمریکا گفت: در این راستا من و پرزیدنت روحانی از تیم‌هایمان خواستیم تا به تلاش‌های خود در خلال 1+5 برای حصول به توافق ادامه دهند. در طی این مدت با دوستانمان از جمله اسرائیل نیز صحبت کردیم. ما واقف به همه چالش‌های پیش‌رو هستیم.

 


وی افزود: این نخستین مرتبه‌ای بود که مراوده‌ای میان روسای جمهور ایران و آمریکا از سال 1979 تاکنون برقرار می‌شود که این ناشی از بی‌اعتمادی میان طرفین بود اما (این اقدام) باور داشتن به این نکته است که انجام آن منجر به دستاوردهایی فراسوی تاریخچه دشوار این رابطه می‌شود. من باور دارم که بسته‌هایی برای حصول نتیجه موجود است.

به گزارش ایسنا، اوباما ادامه داد: رهبر ایران فتوایی علیه توسعه سلاح‌های اتمی صادره کرده است. پرزیدنت روحانی تصریح کرده است که ایران سلاح اتمی نمی‌سازد. من هم به صراحت گفتم که من حق مردم ایران مبنی بر برخورداری صلح‌آمیز از انرژی هسته‌یی در چارچوب تعهدات ایران محترم می‌شمارم لذا این آزمون شامل اقدامات معنادار و قابل سنجشی خواهد بود که منجر به تسهیل تحریم‌های بین‌المللی فراگیر که اینک جاری است، می‌شود.

رییس‌جمهور آمریکا تصریح کرد: حل این مساله مشخصا به برداشتن گام‌های بنیادین رو به جلو در خصوص روابط نوین آمریکا و جمهوری اسلامی ایران خواهد شد و این روابط مبتنی بر منافع و احترام متقابل خواهد بود.

متعاقبا ما به مردم ایران برای بسط توانمندی‌های فوق‌العاده‌شان یاری می‌رسانیم و این به ما هم کمک می‌کند تا بتوانیم بر دیگر نگرانی‌های مان فائق آییم و صلح جهانی و ثبات به منطقه خاورمیانه بازگردد. مسیر دستیابی به یک توافق معنادار دشوار خواهد بود و در این مقطع هر دو طرف نگرانی‌هایی قابل توجه دارند که باید مرتفع شود اما من باور دارم که ما موظفیم تا دیپلماسی را پیگیری کنیم . فرصتی بی‌نظیر برای پیشبرد با توجه به تغییر راهبری در تهران ایجاد شده است من هم‌چنین به پرزیدنت روحانی مراتب احترام عمیق خود نسبت به مردم ایران را ابراز داشته‌ام.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » فضول نامه ( شنبه 92/7/6 :: ساعت 4:54 عصر )
»» تدبیر چنین بود / امید کجا رفت؟

 

22 سنت به ازای هر مترمکعب
دولت تدبیر گاز ایران را به حراج داد!
در حالی قرار است گاز ایران به عمان به مدت 25 سال صادر شود که به ازای هر متر مکعب فروش گاز تنها 22 سنت درآمد بدست می آید.

خبرگزاری فارس: حراج گاز برای عمانی‌ها/ 22 سنت به ازای هر متر مکعبدرحالی فعالیت های مقدماتی در خصوص عقد قرارداد صادرات گاز به عمان کلید خورده است که به گفته مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران قرار است از فروش گاز ایران طی 25 سال به این کشور 60 میلیارد دلار درآمد عایدمان شود.

در نگاه اول به نظر می‌رسد که 60 میلیارد دلار، درآمد بسیار زیادی است اما وقتی جزئی‌تر به صادرات گاز ایران به عمان نگاه می‌کنیم باید گفت براساس تفاهم نامه اولیه قرار است روزانه یک میلیارد فوت مکعب گاز به عمان از طریق خط لوله دریایی صادر کنیم بنابراین در برابر صادرات روزانه یک میلیارد فوت مکعب که تقریبا 30 میلیون متر مکعب می‌شود، این رقم بسیار ناچیز است.

به طوری که روزانه به ازای هر متر مکعب گازی که به عمان می‌فروشیم تقریبا 22 سنت درآمد بدست می‌آید.

این رقم در شرایطی تعیین شده است که تمام قراردادهای صادرات گاز ایران به کشورهای همسایه مانند ترکیه، عراق و پاکستان که برخی از آنها مانند صادرات گاز به ترکیه اجرایی شده و برخی نیز در حال آماده شدن است، به ازای هر متر مکعب گازی که به این کشورها می‌فروشیم بیش از 40 سنت درآمد برای کشور بدست می‌آوریم.

همچنین اگر نگاهی به قرار داد صادرات گاز به عراق بیاندازیم به ازای صادرات روزانه 25 میلیون متر مکعب گاز به عراق روزانه 10 میلیون دلار درآمد برای کشور بدست می‌آید که بنابراین تنها برای فروش هر متر مکعب گاز به عراق 40 سنت درآمد عاید کشور می‌شود از این رو این سوال اساسی در ذهن متبادر می‌شود که چرا وقتی قرار است گاز ایران به سختی (خط لوله دریایی) به عمان صادر شود رقم فروش هر متر مکعب گاز به این کشور ناچیز است.



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » فضول نامه ( شنبه 92/7/6 :: ساعت 4:48 عصر )
<   <<   11   12   13   14   15   >>   >
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

ویژهبرنامه «خبرگزاری دانشجو» در دوران «روحانی مچکریم»؛ فیلم طنز/
وطن جدید برای انتقال یهودیان + عکس
«وام 10 هزار میلیاردی به کارکنان»
کوثری: این بیعرضگی دولت است که.......
حکایت رئیس جمهوری که به همه حمله میکرد
واکنش روحافزا به تکذیبیه مجید انصاری/
«دوستان آلسعود» در ایران را بیشتر بشناسیم
آقای زیباکلام، آیا تا به حال به دولت گوشزد کردهاید
مداحی کامل شب چهارم محرم 1394 با نوای مطیعی + دانلود
مداحی کامل شب چهارم محرم 94 با نوای بنی فاطمه + دانلود
حالا که خاطره می گویید از آن چند میلیون دلار، یاسر هاشمی رفسنجان
کاسبانتحریمچهکسانیاند؟
بزرگترین امحاء تاریخ!
\چند گام با روحانی در ساری\
آهنگ عکس العمل خشن با صدای هاشم بافقی
[همه عناوین(1066)][عناوین آرشیوشده]

>> بازدید امروز: 495
>> بازدید دیروز: 141
>> مجموع بازدیدها: 345366
» درباره من

الله اکبر، خامنه‌ای رهبر

» پیوندهای روزانه

روشنگر [31]
فتیان [31]
اسلام و مسیحیت [70]
امام و رهبری [80]
[آرشیو(4)]

» فهرست موضوعی یادداشت ها
دانلود فیلم سربازان امریکایی .گلوله میان دو چشم دانلود همه بشتاب . دیالمه . رادان:حبس موسوی دروغ است رهبری: انتخابات ریاست جمهوری اعجاز . زندگی علوی 22بهمن دولت اسلامی ارمان شهر شیعه . هولوکاست احمدی نژاد ترور .
» آرشیو مطالب
دولت اسلامی
قبل از این
بهمن ماه
فروردین 87
اردیبهشت 87
دانلود دونی
تیرما 87
مرداد87
شهریور87
دانلودشهریور87
آبان87
آذز87
دی 87
اسفند 87
خرداد88
آذز88
دی88
بهمن88
فروردین 89
اردیبهشت89
زمستان 89
تابستان90
سال 91
سال 92
سال 94

» لوگوی وبلاگ


» لینک دوستان
شقایقهای کالپوش
جوک بی ادبی
زلال دل
مشق عشق ناز
مطالب عاشقانه
Chamran University Accounting Association
ساعت بدهی آمریکا
آخزین زلزله های ایران
آموزش تست زدن کنکور
..::.. رنــــگــیـــن کــــــمــــان ..::..


» صفحات اختصاصی

» لوگوی لینک دوستان








» وضعیت من در یاهو
یــــاهـو
» طراح قالب