اثبات زیادهخواهیهای رادیکالیسم دوم خرداد
به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، محمد اسکندری طی یادداشتی نوشت: جریان چپ یا اصلاحطلبی یک جریان ریشهدار در تاریخ یکصدساله کشور ماست که دگردیسیهای متعددی را به خود دیده است. اگر نخواهیم به تطورات این جریان از دوران مشروطه اشاره کنیم حداقل از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی جریان چپ دچار تغییرات متعدد راهبردی و تاکتیکی شده است.
در بدایت پیروزی انقلاب جریان چپ سردمدار استکبارستیزی بود، اما به تدریج این رویه ضد استعماری دچار استحاله شد تا جایی که در دهه 80 شمسی برخی از سران جریان چپ به پادوهای سرویسهای جاسوسی امریکا و رژیم صهیونیستی بدل شدند. فتنه 88 نمادی آشکار از خبط راهبردی جریان اصلاحطلبی بود. در این واقعه تلخ برخی از سران و بخشی از بدنه این جریان وارد فاز عناد با جمهوری اسلامی شدند و در نهایت نیز ادبار مردمی منجر به خانهنشینی سران فتنه و بازیخوردگان آنها شد.
با این حال با روی کارآمدن دولت تدبیر و امید برخی از سران جریان تندرو اصلاحطلبی دندان تیز کردند تا این دولت را مصادره به مطلوب کنند. اصولگرایان از همان ابتدا این خطر را به شدت گوشزد کردند، اما این روزها شواهد عینیتری از سهمخواهی دومخردادیها از دولت اعتدال بروز کرده است.
اخیراً سعید حجاریان یکی از تئوریسینهای اصلی طیف اصلاحات در مصاحبه با روزنامه اعتماد نکاتی را مطرح کرده است که خود گویای زیادهخواهیهای این جریان از دولت اعتدال است. وی دولت روحانی را متمایل به راست میپندارد و میگوید سهم اصلاحطلبان در دولت باید بیشتر شود!
به غیر از این، نمونه عینی دیگری نیز این روزها مطرح است که نشان میدهد اصلاحطلبان خود را پدرخوانده دولت اعتدال میدانند و اگر دولت مطابق میل آنها حرکت نکند دلخور میشوند! عدم معرفی جعفرتوفیقی که در حوادث فتنه 88 تریبوندار بود به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به بهارستان موجب شده تا مشارکتیها و کارگزارانیها دربرابر دولت اعتدال بایستند و این اقدام بجا را افراطیگری بنامند!
این در حالی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در ماههای اخیر بارها بر ضرورت حفظ روند رو به رشد علمی کشور تأکید کردهاند و مطمئناً مجلس سکان وزارت علوم را در دستان فردی که از فتنه 88 اعلام برائت نکرده است قرار نمیداد و لذا اینکه دولت توفیقی را به عنوان وزیر پیشنهادی معرفی نکرد امری ضروری و تا حدی بدیهی بود، اما اینکه اصلاحطلبان از این عدم معرفی آزرده خاطر شدهاند، جای تامل دارد.
به نظر میرسد که رادیکالیسم دومخرداد همچنان پایبند پندارهای غلط و براندازانه خود است و قرار نیست از این اشتباهات کوتاه بیاید. این طیف درصدد است تا از فضای تغییر دولت سوءاستفاده کرده و با پاک کردن صورت مسئله فتنه 88 خود را طلبکار نظام جلوه دهد! در حالی که حافظه تاریخی ملت ایران هرگز خیانتهای فتنهگران را از یاد نمیبرد.
امروز در پیشگاه افکارعمومی مسئله فتنه مسئله تازهای است و رسانههای اصلاحطلب نمیتوانند چهره کریه فتنه 88 را زیر شانتاژهای رسانهای کتمان کنند.
انتظار از فحول جریان اصلاحطلب تلاش برای بازگشت به چارچوبهای متقن نظام اسلامی است و نه سر دادن دوباره شعارهای براندازانه. نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نشان داده است که معتقد و ملتزم به راهبرد جذب حداکثری و دفع حداقلی است، اما اصرار برخی از اصلاحطلبان برای خروج از نظام و تلاش برای لاپوشانی ظلم بزرگ فتنه 88 امیدها را تبدیل به یأس میکند. همانطور که در ابتدا اشاره شد اگر اصلاحطلبان و رسانههای آنها همچنان بخواهند بر اشتباهات گذشته پا فشاری و واقعیتهای جامعه را مطابق نظر خود تأویل کنند بیش از امروز سرخورده و منزوی خواهند شد.
دولت تدبیر و امید نیز به شدت باید مراقب جو سنگین فضاسازیهای رسانههای دومخردادی باشد و تحت تاثیر این القائات قرار نگیرد. اینکه رئیس محترم جمهور از معرفی توفیقی برای سرپرستی وزارت علوم خودداری کرده، حاکی از آن است که ایشان پیام مجلس در جریان رأی به کابینه را به خوبی دریافت کردهاند و مطمئناً این تعامل در آتیه روابط مجلس و دولت نیز بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
منبع: روزنامه جوان