به گزارش خبرنگار جنگ نرم مشرق؛ وحید وحدت حق، عضو ارشد بنیاد اروپا برای دموکراسی در بروکسل بلژیک است که با ارائه مقاله ای درپایگاه اینترنتی اوراسیا ریویو، با هراس از روشنگریهای حسن عباسی، به نقد سخنان وی در همایش حزب الله سایبری که در روز آخر تابستان امسال برگزار شد، پرداخته است.
حسن عباسی در این همایش، مشت دشمنان اسلام را درعرصه سایبری باز نموده و آنچه که وحدت حق در تحریف و کتمان برخی سخنان عباسی بکار می برد، تلاشی است برای خنثی سازی این روشنگری ها. به همین جهت سخنان حسن عباسی در این همایش نیز در انتهای گزارش باز نشر می شود.
وی در مقاله خود در تشریح همایش حزب الله سایبری با این عنوان که راهبردهای حزبالله سایبری، نابودی دشمنان در فضای مجازی است،می نویسد:سپتامبر گذشته، جهادگرانی که خود را "حزبالله سایبر" مینامند ششمین گردهمایی خود را در شهر تهران برگزار کردند. هکرهای اسلامگرا و جهادگران فضای سایبری گرد یکدیگر آمده و تصمیم گرفتند تا با آمریکا و اروپا به مقابله برخیزند. حسن عباسی، استراتژیست سیاسی و مشاور سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این جلسه حضور داشت و نطق تند و آتشینی ایراد کرد.
وی مدعی می شود: در کنفرانس حزبالله سایبر، "فعالان جهاد سایبری" ، فعالان "مقاومت سایبری" و "فعالان علاقمند به جنگ نرم" حضور یافتند. حجت وحیدی، رئیس"کمیته راهبردی دفاع مقدس در اروپا" از طریق ویدئو کنفرانس به صورت زنده در این گردهمایی شرکت داشت. وحیدی که خود از بازماندگان جنگ ایران و عراق(88-1980) است به عنوان رابط فعالیتهای تبلیغاتی جمهوری اسلامی ایران در اروپا و آمریکا در مکان نامعلومی در اروپا زندگی میکند. وحیدی همچنین سازمانی تحت عنوان "انجمن اسلامی دانشجویان در اروپا" را مدیریت میکند.
وحدت حق می افزاید: وحیدی در خلال کنفرانس حزبالله سایبر اظهار داشت که در سالهای اخیر با کمک همکاران خود رویدادها و نمایشگاههای مختلفی را در اروپا و آمریکا برپا نموده است.
وی همچنین افزود: "ما از طریق کمیته راهبردی دفاع مقدس در اروپا با دانشجویان اروپایی ارتباط برقرار کردیم. تجربیات دانشجویان انقلاب اسلامی ایران را با برخی از جوانان اروپایی در میان گذاشتیم."هدف آنها "اشاعه اسلام ناب" و مقابله با "اسلام آمریکایی" است که از طریق دشمنان گسترش مییابد. ستاد برگزاری گردهمایی حزبالله سایبر بیانیه عمومی صادر کرد، با این مضمون که آنها قصد دارند"مجرمان و پیشگویان" را نه در زندگی واقعی بلکه در فضای مجازی نیز رسوا کنند زیرا آنها تحت نفوذ "بیگانگان" قرار دارند.به عبارت دیگر، جهادگران سایبر قصد دارند تا دشمنان خود در فضای مجازی و دنیای واقعی را نابود سازند.ضمن اینکه، این جهادگران از وبلاگنویسان اسلامگرا و "پایگاههای جهاد و شهادت" تجلیل میکنند.
این کارشناس بنیاد اروپا برای دموکراسی در خصوص حسن عباسی می نویسد: حسن عباسی که به تفکرات ضدیهود، ضداسرائیل و ضدآمریکایی شهرت دارد از دیگر میهمانان برجسته گردهمایی حزبالله سایبر در تهران بود. حسن عباسی ریاست "مرکز بررسیهای دکترینال امنیت بدون مرز" را برعهده دارد. خبرگزاری فارس 23 سپتامبر گزارش داد که عباسی به شرکتکنندگان در این کنفرانس در خصوص سازمان امنیت ملی آمریکا(NSA) هشدار داد تا آنجا که این سازمان را به جاسوسی فعالیتهای اینترنتی در ایران متهم ساخت. عباسی به حاضرین در جلسه اطمینانخاطر داد نه تنها سازمان امنیت ملی آمریکا بلکه "سازمانهای امنیتی" ایران نیز هماکنون در موقعیتی قرار دارند که میتوانند کلیه فعالیتهای اینترنتی مردم ایران را تحتنظر داشته باشند.
این کارشناس می افزاید: حسن عباسی خاطرنشان ساخت که برخی از "آشوبطلبان" بازداشت شده، اعتراف کردهاند که اطلاعات بسیاری را در اختیار سازمانهای اطلاعاتی غرب" قرار دادند. عباسی هشدار داد: باید بدانیم که تحت کنترل هستیم، لذا باید نگاه دشمن به خود را هوشمندانه بسنجیم. دشمن به شدت علیه جامعه مسلمان ما دارای موضع خصمانه است و علیه دین ما در جنگ است.
وی اینچنین نتیجه می گیرد: بنابراین عباسی بر رویکرد تهاجمی تاکید ورزید و با بیان اینکه حضور ما در اینترنت عملیات در زمین دشمن است، گفت:"اولین کشوری که استراتژی خود را جنگ نامتقارن قرار داد، جمهوری اسلامی ایران بود." وحدت حق در ادامه مدعی می شود که : "عباسی زمانیکه از جنگ نامتقارن به عنوان بخشی از دکترین نظامی ایران یاد میکند، در واقع با غرور به اقدامات تروریستی ایران اشاره مینماید."
این مقاله می افزاید: عباسی همچنین پیشنهاد میدهد که جهادگران سایبر باید با مخفی ساختن آدرس IP خود، اطلاعات خود را در فضای اینترنت مخدوش نمایند. عباسی در ادامه تاکید میکند: "میتوان در فضای سایبر بود ولی قواعد ساخته شده توسط دستگاههای امنیتی دشمن را مخدوش نمود و به استراتژی او حمله کرد."
وحید وحدت حق با نگرانی از اینکه عباسی با افشاگری های خود مشت دشمنان اسلام را می گشاید، می نویسد: عباسی هشدار داد که "آمریکا سال گذشته قانونی تصویب کرد که رسماً اعلام میکند به هیچ کشوری البته به استثنای ایران و کره شمالی حمله اتمی نخواهد کرد." وی گفت: در این قانون آمده است اگر کشوری به آمریکا حمله سایبری کند، آمریکا مجاز است به آن کشور بدون اجازه و هماهنگی با سازمان ملل حمله اتمی کند." نکته جالب آنجاست که نویسنده مقاله مزبور این سخنان عباسی را تکذیب و وجود چنین قانونی را انکار می کند؛ حال آنکه در اوایل خردادماه پایگاه اینترنتی مشرق، خبر چنین قانونی را با عنوان حمله سایبری کنید، حمله نظامی میکنیم منتشر نموده بود.
عضو ارشد بنیاد اروپا برای دموکراسی، در ادامه این مقاله، شهادت طلبی را روایتی از اسلامگرایان سنتی دانسته و می نویسد: حسن عباسی با تاکید بر این تلقی که "جهان اسلام در دفاع از خود همواره آماده شهادت است"، گفت: غرب به دنبال بهانهای برای برافروختن آتش جنگ است. بنابراین، حزبالله سایبر باید "توطئه دشمنان را خنثی نماید." حزبالله سایبر باید "فرهنگ شهادت را زنده نگه دارد." عباسی در پایان چنین نتیجه میگیرد که با فروپاشی قویبالوقوع اقتصاد آمریکا، حزبالله سایبر اهمیت بسزایی خواهد یافت.
محمود احمدینژاد رئیسجمهور ایران در سپتامبر 2011 در نیویورک از اقدامات موفقیتآمیز مسلمانان در "غرب" خبر داد. وی تاکید کرد: "موج بیداری که در جهان به پا شده است در آیندهای نزدیک به ایالات متحده آمریکا و اروپا نیز خواهد رسید."
وحید وحدت حق با تلاش برای اسلام هراسی و نادیده گرفتن جنبه دفاعی فعالیت سایبری در ایران، می نویسد: در گردهمایی هکرهای اسلامگرا و طرفداران دولت ایران اعلام گردید که هماکنون 14 گروه تحت عنوان "دفاع مقدس" در اروپا و آمریکا فعالیت دارند. آنها ارزشهای انقلاب اسلامی را تبلیغ میکنند.
نباید فراموش کرد که مبلغان جنگ در طول هشت سال جنگ با عراق(1988-1980) راهبرد نظامی ایران را نیز "دفاع مقدس" مینامیدند.
وی می نویسد کهعباسی در ادامه به فرضیه توطئه اشاره کرد: " آمریکا این بار بعد از تمام شدن حادثه یازده سپتامبر و اتمام تاریخ مصرف ماجرای آن در استراتژی جدید خود، در فضای سایبر خودزنی خواهد کرد." و تصمیم گرفته است تا جنگ سایبری به راه اندازد، پس به بهانههای مختلف نیاز دارد.
اوراسیا ریویو حقیقت 11سپتامبر را که امروز کمتر کسی آن را یک حمله تروریستی از سوی مسلمانان می داند، کتمان کرده و در حالی که امروز قاطبه مردم جهان آن را یک خودزنی از سوی آمریکا برای حمله به خاورمیانه می دانند؛ از این روشنگری حسن عباسی خشمگین است و این پایگاه اینترنتی ادعا می کند: "حسن عباسی وقایع موجود را نادیده میگیرد و معتقد است که دولت آمریکا علت اصلی حملات 11 سپتامبر بوده و از مفهوم خرابکاری اینترنتی بر مبنای اقدامات "نامتقارن" دفاع میکند."